Bli företagspartner

Vi vill samarbeta med ditt företag.
Du kan göra skillnad.

Gåvor från privatpersoner och företag är en förutsättning för att vi ska kunna ge bidrag till de par som behöver stöd för att försöka skaffa barn genom IVF-behandling. Det gäller par som under lång tid försökt få barn på egen hand men av olika orsaker har drabbats av ofrivillig barnlöshet.

Ofrivillig barnlöshet finns definierat hos Världshälsoorganisationen (WHO). I Sverige genomförs ca 13.000 behandlingar årligen och dessa leder till att det föds ca 4.000 barn. Priset för IVF-behandling kan variera mellan län och kliniker.

Med er hjälp kommer vi ett steg närmare många pars dröm om barn!

Välj vilket alternativ som passar ditt företag bäst.

 Utredning: Innebär att ditt företag bidrar med minst 5.000–20.000 kr. Ni får ett inramat diplom som gåvobevis. Ert bidrag har hjälpt till så att fler par får hjälp i sin ofrivilliga barnlöshet.

 Embryo: Innebär att ditt företag bidrar med minst 25.000–40.000 kr. Ni får ett inramat diplom som gåvobevis samt ert företagsnamn publicerat på vår hemsida. Ert bidrag har hjälpt många par att påbörja sin behandling.

 Barn: Innebär att ditt företag bidrar med minst 45.000 kr och uppåt. Ni får ett inramat diplom med ert företagsnamn samt summan på donationen som gåvobevis samt ert företagsnamn och logotyp publicerad på vår hemsida. Ni får dessutom särskild inbjudan till Stiftelsen för IVF:s årliga event. Ert bidrag har förverkligat en dröm för par som längtat efter barn. Ert företag har gjort en stor skillnad!

Säkert givande

Stiftelsen IVF granskas av Svensk Insamlingskontroll, vilka bevakar organisationer med 90-konto.

Gör så här:

PlusGiro

Betala in valfritt belopp till Plusgironr

90 06 43-8

Bankgiro

Betala in valfritt belopp till bankgironr

900-6438

Swish

Betala in valfritt belopp till Swishnummer

123 900 6438

Vänligen maila oss era kontaktuppgifter för gåvobevis. För övriga frågor eller funderingar tveka inte att höra av er till oss.

Stort tack för att ert bidrag!